Lafor produce scari interioare din lemn masiv, trepte scari, contratrepte, mana curenta, balustri, plinta si alte accesorii folosind urmatoarele specii de lemn indigen: fag, stejar, paltin, cires, salcam, nuc, frasin, sorb. La comanda oferim si specii exotice.

Treptele si contratreptele din lemn se folosesc pentru:

  • Placari scari din beton
  • Placari scari pe structura metalica
  • Scari pe vanguri din lemn
  • Scari elicoidale pe structura metalica

   Lafor produce trepte si contratrepte cu dimensiuni standard sau cu dimensiuni la comanda asigurand prelucrari profesionale cu Centru cu Comanda Numerica precum si finisaje cu lacuri pe baza de apa, nitrocelulozice sau poliuretanice de high trafic.

   Pentru firmele ce desfasoara activitati de amenajari interioare, montaj si instalare scari interioare din lemn masiv asiguram livrare rapida, dimensiuni la comanda sau panouri standard (multiplu de latime, lungime, cu lamela continua sau imbinate in dinti) precum si prelucrari profesionale cu CNC atat pentru trepte, contratrepte cat si pentru vanguri. Oferim de asemenea si finisaje cu lacuri poliuretanice de high trafic.

   Pentru persoanele fizice interesate sa cumpere la preturi de producator trepte si contratrepte pentru placare scari din beton recomandam sa aiba pregatite dimensiunile acestora in momentul in care se decid sa comande.

Firma noastra nu executa lucrari de proiectare pentru scari interioare si nu asigura montajul. Pentru aceste operatii recomandam firme specializate in proiectare si montaj cu care colaboram de o lunga perioada de timp. Aceste firme au personal specializat si presteaza servicii de foarte buna calitate. Noi garantam pentru calitatea produselor noastre iar D-lor garanteaza pentru serviciile de instalare, finisaj, etc.

Pentru detalii va rugam sa vizitati sectiunea Parteneri.