Lafor produce si distribuie materialele necesare executarii scarilor interioare pe vanguri de lemn, treptelor si contratrepteleor necesare placarii scarilor de beton, treptele pentru scari spirala pe vanguri metalice sau de inox precum si a accesoriilor necesare acestor lucrari: mana curenta, balustri, podete de intoarcere, vanguri, plinta, etc. Producem elementele mentionate mai sus cu dimensiuni la comanda, specii si finisaje functie de preferintele fiecarui client in parte. Deasemeni, Lafor este producator de dusumele si pardoseli din lemn masiv de fag, stejar, cires, nuc, frasin, salcam, paltin.

    Lafor nu executa lucrari de proiectare pentru scari interioare si nu asigura montajul. Pentru aceste operatii recomandam firme specializate in proiectare si montaj cu care colaboram de o lunga perioada de timp. Aceste firme au personal specializat si presteaza servicii de foarte buna calitate. Noi garantam pentru calitatea produselor noastre iar D-lor garanteaza pentru serviciile de instalare, finisaj, etc.

  Bigal Plast srl ofera clientilor sai

 • Masuratori de precizie si proiectare
 • Transport si montaj oriunde in Romania
 • Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:
 • echipa profesionista, tanara, dinamica, deschisa si temeinic pregatita in domeniul scarilor din lemn , care va sta la dispozitie in orice moment special pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare; materiale de calitate, speciale scarilor interioare din lemn ;
 • siguranta si rapiditate in executia lucrarilor; idei moderne; garantie, pentru toata gama de lucrari executate;
 • Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile scarilor din lemn executate reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.
 • Lera srl ofera clientilor sai

      Conform cu noile cerinte arhitecturale, societatea nostra executa mina curenta si balustrade din inox intr-o gama larga de forme si modele, cu finisaje de inalta calitate si o executie rapida, ce confera constructiilor personalitate, rafinament si eleganta. Calitatea materialului (inox) si tehnologia de executie si montaj asigura balustradelor realizate multe avantaje, cum ar fi:

 • rezistenta mecanica ridicata
 • eleganta si rafinament
 • aspectul "oglinda" al suprafetelor prin finisajul de inalta calitate
 • intretinere foarte usoara.Specialistii nostri va ajuta sa va realizati proiectele prin solutii tehnice de mare acuratete.