Productia de scari interioare complete, trepte, contratrepte si dusumele din lemn masiv este destinata in general pietei interne. Firmele interesate sa distribuie produsele noastre, sunt rugate sa ne contacteze. Distribuitorii beneficiaza de discounturi semnificative si conditii de plata avantajoase.

    Persoanele fizice interesate sa achizitioneze scari complete pe vanguri de lemn, trepte si contratrepte pentru placari scari din beton, trepte pentru scari spirala, balustri, mana curenta sau pardoseli din lemn masiv ne pot deasemenea contacta direct la fabrica. Oferim treptele si pardoselile din lemn masiv la preturi de producator. De asemenea recomandam firme partenere care au expertiza necesara sa instaleze produsele noastre si sa ofere garantie pentru lucrarile respective. Pentru detalii va rugam sa vizitati sectiunea Parteneri.

    Productia de panouri din lemn masiv este destinata atat exportului in Europa de Vest si America de Nord cat si si firmelor producatoare de mobilier din lemn masiv din Romania. Firmele interesate sa achizioneze panouri din lemn masiv produse de Lafor, ne pot contacta direct.

    Productia de mobilier din lemn masiv este destinata exportului. Firmele interestate ne pot contacta direct pentru detalii referitoare la produsele de mobilier din lemn masiv.

    Productia de cherestea fag, stejar, paltin, cires, etc este destinata exportului in Europa, China si Orientul Mijlociu. Firmele interesate sa achizitioneze cherestea de fag, stejar, paltin, cires produsa de Lafor, sunt rugate sa ne contacteze.